Stijlvol zijn en klasse uitstralen, dat is wat je wil als man

Magnanni herenschoenen zijn stijlvolle schoenen van hoge kwaliteit. De schoenen worden als sinds 1954 door een familiebedrijf met liefde en plezier vervaardigd in Spanje. Er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen: de luxueuze schoenen zijn ontworpen met in een moderne, maar tegelijkertijd klassieke stijl. Met Magnanni herenschoenen kunnen mannen een unieke stijl creƫren die zowel stijlvol als comfortabel is. Ieder model is uniek. De schoenen zijn met de hand vervaardigt en je kunt zien dat er moeite in de details is gestoken.

Kwaliteit en comfort

Magnanni schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer wat zorgt voor een luxe uitstraling. De schoenen worden vervaardigd met behulp van een ambachtelijke techniek die ervoor zorgt dat de schoenen comfortabel en duurzaam zijn. Ze zijn ook licht van gewicht waardoor mannen de hele dag comfortabel kunnen lopen.  Magnanni herenschoenen zijn ontworpen met kwaliteit in het achterhoofd. De schoenen zijn gemaakt met de beste materialen en ambachtelijke technieken. Hierdoor gaan de schoenen lang mee en kunnen ze tegen een stootje. Daarnaast hebben Magnanni herenschoenen een goede pasvorm waardoor ze comfortabel zijn om te dragen.

Stijlen en modellen

Alle Magnanni schoenen beschikken over een geraffineerd en klassiek design. Het aanbod bestaat wel uit verschillende stijlen en modellen, zoals gespschoenen en veterschoenen. Gespschoenen zijn verkrijgbaar in klassieke en elegante stijlen waarmee je goed op je werk kunt aankomen, maar ook fijn door de stad kunt lopen of je hond uit kunt laten. Ze hebben een hoge glanslaag en een moderne look. De veterschoenen zijn verkrijgbaar in klassieke, sportieve en casual stijlen. Ze hebben een stijlvolle kleuren en een uniek designs. Magnanni herenschoenen zijn een perfecte keuze voor de moderne man. Ze zijn stijlvol en trendy en bieden een elegant silhouet, ongeacht het model dat je kiest.

Combineren

De stijlvolle designs van Magnanni herenschoenen hebben een klassieke en tijdloze uitstraling. Ze zijn dus verkrijgbaar in verschillende stijlen waardoor altijd wel een model is die bij jouw unieke persoonlijke smaak en stijl past. Zo passen veel modellen uitstekend onder een pak, maar zijn ze doorgaans ook prima te combineren met informele, casual outfits. Ook staan tussen het aanbod van Magnanni herenschoenen bijpassende accessoires. Zo worden er verschillende stijlvolle riemen aangeboden om je stijl te perfectioneren en te combineren met bijpassende schoenen.  Kortom, mocht je nog twijfelen over nieuwe schoenen: de stijlvolle, hippe maar tegelijkertijd klassieke modellen van Magnanni bieden de perfecte uitkomst.

Zaakgids