Zo laat moet je een TikTok plaatsen

Misschien vraag je jezelf wel af of het ├╝berhaupt uitmaakt hoe laat je wat plaatst op TikTok. En het korte antwoord daarop is, ja, het maakt uit! Het algoritme van TikTok rankt content op basis van verschillende factoren, waar waarschijnlijk de geplaatste tijd een van is. Daarom is posten op het juiste tijdstip ook zeker het proberen waard. 

Wanneer posten? 

Het schijnt dat de beste tijd om te posten op maandag tot en met vrijdag om 10 uur ’s ochtends het beste is. De beste dagen zijn donderdag en vrijdag, omdat dan het meeste engagement is. Het blijkt dus wel dat content die vroeg op de dag is geplaatst meer mensen bereikt.

Geen one-size-fits all 

Helaas is het niet zo dat voor iedereen om 10 uur ’s ochtends posten op een weekdag werkt. Het is ook afhankelijk van het gedrag van jouw doelgroep. Daarom moet je soms ook op zoek naar wat werkt voor jou. Dit kan je eventueel zelf doen als je een zakelijk account hebt op TikTok. Dan kan je kijken naar analytics van jouw TikToks en daarbij ook welke TikTok het goed heeft gedaan en op welk tijdstip je dit hebt geplaatst. Echter is het ook belangrijk om alsnog belangrijke hashtags te gebruiken en mee te doen met eventuele trends. Dit zorgt er namelijk ook voor dat jouw TikToks in het juiste algoritme terechtkomen. 

Hulp met meer views

Wil je graag een beetje hulp met TikTok views? Followersnet kan je hierbij helpen. Het is bij Followersnet mogelijk om TikTok views te kopen. Hiermee kan je account eventueel net dat zetje krijgen wat nodig is om groot te worden! 

Zaakgids