Eigen website

Wil je graag een eigen website voor je bedrijf, hobby of project? Geen probleem want met www.skitlecms.nl bouw je binnen een handomdraai een professionele website. Waarom zou je moeilijk doen door een dure webdesigner in te schakelen als je het eenvoudig zelf kan? Dankzij ons unieke CMS systeem bouwt echt elke leek een professionele website. Ondanks dat je eigen website zelf gebouwd hebt voldoet hij wel aan alle eisen. Zo is je website mobiel vriendelijk en kan je zelfs voor je vindbaarheid zorgen met onze handige SEO tools.

Ontwerp je eigen website of kies voor een standaard layout

Via www.skitlecms.nl is er meer mogelijk dan je vooraf zou denken. Je kan helemaal blanco beginnen en met drag en drop je eigen website ontwerpen. Maar je kan het jezelf ook makkelijk maken en kiezen uit tientallen kant en klare layouts. Deze layouts kan je zelf aanpassen met je eigen foto’s, logo en content. Heb je nog geen eigen foto’s? Dan kan je natuurlijk ook gebruik maken van onze stock foto’s. Deze kan je vervolgens weer direct in je website integreren en je eigen site volledig aankleden tot een professionele website.

Bouw een website inclusief hosting

Een website bouwen is natuurlijk één ding. Maar je moet ook nog een plekje op het internet vinden om je site op te bouwen. Via www.skitlecms.nl kan je direct je website gaan bouwen inclusief hosting. Voor een vast bedrag per maand kan je gebruik maken van het CMS systeem inclusief begeleiding van een professionele klantenservice. Als je dus ergens niet uitkomt dan krijg je hier direct hulp bij. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat de techniek van je site verouderd of dat een update fout gaat. Dit wordt namelijk allemaal door Skitle geregeld. Het enige wat je nog hoeft te doen voor je eigen site is hem invullen met je eigen content.

Probeer Skitle vandaag nog veertien dagen gratis uit

Ben je benieuwd of je eigen website echt zo makkelijk gebouwd wordt als wij beweren? Er is natuurlijk maar één manier om hierachter te komen en dat is door een demo te plannen bij Skitle. Je kan direct veertien dagen lang je eigen website bouwen. Je ervaart zelf hoe dit werkt en hoe eenvoudig je een professionele website op kan zetten. Besluit je om te blijven? Dan kan je voor een vast bedrag per maand zowel je hosting als website realiseren. Dit is een stuk voordeliger dan een webdesigner inhuren en je weet zeker dat je een professionele site voor de buitenwereld bezit.

Zaakgids