Opleiding masseur via Anand.nl

Een opleiding masseur via Anand.nl is de beste manier om je een massage te leren geven. Wij zijn al jaren de beste praktijkopleider van Nederland. Bij ons kan je een drie jarige opleiding volgen waarbij theorie en praktijk gecombineerd worden. Na het succesvol afronden van onze opleiding kan je echt als masseur aan de slag. Maar je kan ook je eigen massagesalon beginnen. In Nederland staan wij hoog aangeschreven voor het geven van de opleiding masseur. Anand.nl is al jaren de specialist als het gaat om opleidingen binnen de wellness sector. We zijn zelfs aangeschreven bij vrijwel alle vakverenigingen.

Volg een opleiding masseur via Anand.nl met STAP subsidie

Wil je jezelf laten omscholen tot masseur? Maar ben je niet blij met de kosten die dit met zich meebrengt? Je kan een groot deel van de opleiding laten vergoeden door de overheid. Wij zijn namelijk een erkende opleider met STAP subsidie. Je kan deze subsidie inzetten om 1.000 euro van je opleiding door de overheid te laten betalen. Als je onze opleiding in drie delen splitst dan kan je dit elk jaar opnieuw aanvragen. Je betaalt hierdoor slechts een klein deel van de opleiding zelf. Met deze relatief kleine investering zorg je direct voor een nieuwe toekomst als professioneel masseur.

Na de opleiding kan je direct in de praktijk aan de slag

Wij bieden een volledige opleiding aan en als je bij ons weggaat kan je echt zelfstandig aan de slag. Dit komt doordat je niet alleen alles in de theorie en praktijk leert. Wij laten je ook nog eens stage lopen bij een erkend bedrijf. Hierdoor weet je ook echt hoe het is om klanten te ontvangen en naar hun klachten te luisteren. Op basis hiervan ga je een massagetechniek toepassen die hopelijk voor verlichting gaat zorgen. Ben je nieuwsgierig naar onze opleidingen? Kijk dan direct op de website van Anand.nl. We helpen je graag met een passende opleiding tot masseur.

Goed voorbereid aan de slag als masseur

Na het volgen van een opleiding tot masseur via Anand.nl ga je echt goed voorbereid aan de slag. Je leert met onze hulp echt goede massages geven en aan de slag gaan als een professioneel masseur. Je zal dit direct merken bij je eigen cliënten dat je weet wat je doet. Dit is de kracht van een professionele opleiding vanuit Anand.nl. Wij leren je de kneepjes van het vak zodat je straks echt weet wat nodig is om een goede massage te geven. Samen zorgen we voor de ultieme ontspanning voor de klant.

Zaakgids